Βιογραφικό

Ο Νίκος Σπανός είναι ιδιοκτήτης της All Road Training – Riders Academy | Powered by BMW Motorrad.

Με 15ετή επαγγελματική εμπειρία έχει εκπαιδεύσει μέσω της Σχολής του πάνω από 7.500 αναβάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό (Γερμανία, Ισπανία, Σαουδική Αραβία). Η ταξιδιωτική εμπειρία επίσης πολύ μεγάλη αφού μια από τις βασικές καθημερινές του ασχολίες είναι να προετοιμάζει και υλοποιεί οργανωμένα ταξίδια μοτοσικλέτας σε Ελλάδα και εξωτερικό στα πλαίσια πάντα της ART.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25.03.1974, σπούδασε στην Γυμναστική Ακαδημία, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (Ο.Υ.Κ), έχει πλήρη πιστοποίηση σε τομείς όπως Α΄Βοήθειες, Διάσωση και είναι Οδηγός Βουνού. Είναι παντρεμένος με την Στέφι και πατέρας ενός παιδιού, εδώ και 43 χρόνια παραμένει εκτός από ένας παθιασμένος αναβάτης και λάτρης όλων των Outdoor Extreme Sports με ιδιαίτερη αγάπη στο Windsurf.

Απλός άνθρωπος με ιδιαίτερη λιτή προσσέγγιση στην ζωή σίγουρα με τις εμπειρίες και τις γνώσεις του δεν έχει να προσφέρει μόνο γνώση αλλά και καλή παρέα σε αυτήν την ατομική και άκρως ποιοτική επιλογή Εμπειρίας που επιλέξατε.

Το σύνθημα πάντα σε ότι κι αν κάνει είναι ένα:

Δεν υπάρχουν επικίνδυνες δραστηριότητες. Υπάρχουν επικίνδυνες συμπεριφορές.
Πρώτα Εκπαίδευση και μετά όλα γίνονται απλά. Safety & Training First!